Loading...
Bara Politik
  ❖ wacana dan komen berapi dari media sosial ❖
Rabu, 11 Julai 2018

Kempen Kebencian Oleh Kaum Cina Berterusan

KEMPEN CINA BENCI NAJIB dan UMNO BERTERUSAN SELEPAS PRU-14 walaupun setelah DAP berjaya mempengaruhi 98% Cina mengundi PH untuk menjatuhkan kerajaan Melayu dan pro-Islam yang dipimpin oleh UMNO.

tertulis pada batu nisan bergambar Najib:
Lahir 1953 / Mati 2018


95%-98% kaum Cina di Malaysia menyokong Pakatan Harapan yang didominasi oleh kaum Cina adalah kerana bangsa dan agama, bukan kerana mereka inginkan Kerajaan yang bersih.

Umum maklum bahawa majoriti kakitangan Kerajaan adalah kaum Melayu dan majoriti pengusaha dan peniaga yang memberi rasuah kepada kaum Melayu ini adalah pengusaha dan peniaga Cina.

Ia membuktikan bahawa kaum Cina menyokong rasuah, sebagaimana pengakuan ramai kaum Cina yang rasuah memudahkan transaksi perniagaan. (Raja Petra Kamarudin)
Apa yang berlaku sejak beberapa tahun kebelakangan ini adalah sebahagian daripada kempen kebencian yang dilancarkan oleh Pakatan Harapan yang didominasi oleh kaum Cina, ke atas Najib Tun Razak, UMNO dan Barisan Nasional. Boleh dikatakan bahawa ia juga merupakan kempen anti-Melayu dan anti-Islam meskipun kaum Cina dan India menidakkannya.

Apa yang berlaku mempunyai banyak persamaan dengan apa yang dilakukan oleh pihak Nazi di Jerman pada tahun 1920-an dan 1930-an. Mereka mengisytiharkan apa sahaja yang tidak sama dengan Jerman sebagai musuh. Jadi, mereka bukan sahaja membunuh orang Yahudi, tetapi juga kaum gay, kaum gipsi, serta rakyat Poland, Republik Czech, Slovakia, Hungary, Croatia, Serbia, Bosnia, Ukraine, dan ramai lagi. Sesiapa sahaja yang tidak sama dengan orang Jerman, atau tidak mempunyai mata berwarna biru atau rambut perang, akan dibunuh. Rancangan mereka adalah untuk menyingkirkan semua orang yang tidak diiingini dari bumi Eropah dan menempatkan orang Jerman di seluruh Eropah.

Kaum Cina dalam Pakatan Harapan yang dikuasai DAP boleh disamakan dengan pengamal Nazisme. Malangnya, kaum Melayu di PPBM, PAN dan PKR belum lagi sedar tentang fakta ini. Lambat laun mereka akan sedar bahawa ini bukanlah tentang menyingkirkan Perdana Menteri yang kleptokrat seperti yang didakwa, atau untuk membersihkan Kerajaan, menghapuskan rasuah serta penyalahgunaan kuasa, melihat Malaysia yang lebih liberal, dan sebagainya. Ini adalah tentang menghapuskan kuasa politik Melayu dan memastikan Islam sentiasa dipantau.

95%-98% kaum Cina di Malaysia menyokong Pakatan Harapan yang didominasi oleh kaum Cina adalah kerana bangsa dan agama, bukan kerana mereka inginkan Kerajaan yang bersih. Umum maklum bahawa majoriti kakitangan Kerajaan adalah kaum Melayu dan majoriti pengusaha dan peniaga yang memberi rasuah kepada kaum Melayu ini adalah pengusaha dan peniaga Cina. Ia membuktikan bahawa kaum Cina menyokong rasuah, sebagaimana pengakuan ramai kaum Cina yang rasuah memudahkan transaksi perniagaan.

Selama 20 tahun sejak tahun 1998, kaum Cina telah memulakan kempen kebencian. Akhirnya, selepas 20 tahun, kempen ini memberikan hasil apabila mereka berjaya memecah-belahkan orang Melayu kepada lima kumpulan dan menyatukan kaum Cina hampir 100% di belakang DAP. Walaubagaimanapun, kempen kebencian ini tidak berhenti di situ. Sesiapa sahaja yang tidak melaksanakan sesuatu ke arah agenda kaum Cina akan menerima bantahan dan kecaman, meskipun ianya datang dari wakil Pakatan Harapan sendiri.

Kaum Melayu dalam Pakatan Harapan akan menyedari bahawa musuh sebenar mereka adalah kaum Cina yang mereka panggil kawan, dan bukannya orang Melayu dari UMNO. Adakah kenyataan ini menjadikan saya seorang rasis? Jika benar, maka saya seorang rasis dan sangat berbangga dengannya. HIDUP MELAYU! HIDUP ISLAM!

sumber – www.malaysia-today.net
 
beranda kaki
ATAS